Makuupussi tarjous

Oikea makuupussi on yksi tärkeimmistä varusteista retkeilymatkalle tai vaellukselle. Kunnollinen makuupussi on lämmin ja siinä on mukava nukkua. Makuupussi on myös yksi eniten painoa tuovista varusteista vaelluksella, joten makuupussi valinta myös hyvä paikka säästää painoa.

Tällä sivulle olemme koonneet parhaat makuupussi tarjoukset eri kaupoista.

Oletko etsimässä laadukasta makuupussia vaellukselle?

Jos etsit laadukasta ja kevyttä makuupussia vaellukselle, niin ensiksi kannatttaa katsoa mitä Scandinavian Outdoor Store tarjoaa, sillä heillä on laajin valikoima laadukkaita makuupusseja eri merkeiltä. Seuraavaksi kannattaa tsekata Retkitukun sivusto. Retkitukulla on usein erittäin hyviä tarjouksia, tosin heidän valikoima on jonkin verran pienempi. 

Vai etsitkö edullista makuupussia mökille tai festareille?

Mikäli tarvitset halvan makuupussin sisäkäyttöön, mökille tai festareille niin kannattaa katsoa esimerkiksi Stadiumin, Tokmannin ja Hong Kongin valikoimat. 

Kolmen vuodenjan makuupussit

Kolmen vuodenajan makuupussi on ehkä monipuolisin makuupussityyppi, sillä se sopii mainiosti kaikkeen muuhun kuin koville talvipakkasille. Jos etsit monipuolista makuupussia, jossa ei tule kylmä, niin kolmen vuodenajan makuupussi on oikea valinta.

Kesämakuupussit

Kesämakuupussit sopivat nimensä mukaisesti kesäkäyttöön. Kesämakuupussien hyviä puolia ovat edullinen hinta ja keveys.

Talvimakuupussit

Talvimakupussit eli toiselta nimeltään 4 vuodenajan makuupussit ovat riittävän lämpimiä jopa talven pakkasillekin. Talvimakuupussit ovat toisaalta muita tyyppejä painavampia, joten ne eivät ole optimaalisin valinta kesän vaelluksille.